CONTACT DETAILS
Tenerife - between 6 - 9 pm
Local number: (0034) 922 730815
Mobile: (0034) 670 969556
E-mail: info@islanddivers.org

UK - between 9am - 5pm
UK office Tel/Fax: 01737 557515
E-mail UK:penny@islanddivers.org

Duiken op Tenerife met Island Divers

Het hele jaar door duiken op Tenerife

Graham and Sonia, Island Divers, Tenerife

GRAHAM en SONIA zijin de trotse eigenaars van Duikcentrum/school Island divers die al 19 jaar op Tenerife is gehuisvest. In deze 19 jaar hebben zij een gedegen reputatie opgebouwd met vele teveden klanten. Dit door hun professionele en uiterst vriendelijke manier van werken, waardoor vele klanten ieder jaar weer terugkomen, om te genieten van hun company en de vele schitterende duiksite's. Hun 7.5 meter boot, special ingericht voor duikers, ligt afgemeerd in de haven genaamd Puerto Colon, steigeer No 4. Playa las Amerika, Tenerife Sur. Als u op zoek bent naar een relaxte en veilige manier van duiken, dan hebben zij dat zeker te bieden. De duiken vinden dagelijks plaats, behalve op vrijdags om 10.00 uur en 14.00 vanuit de voorgenoemde haven.

Wij doen niet aan lange wandelingen met volle uitrusting over het strand, de boot is snel geladen zonder grote inspanningen, wat een relaxte atmosfeer geeft, en zeker green stress. Duiken op Tenerife heeft op deze manier heel veel te bieden, door het bekijken van de andere pagina's, hopen wij dat u een nieuwe duikbestemming zult vinden hier op het mooie en zonnige Tenerife samen met ons.

Klik op de tanks om meer uit te vinden over het volgen van volledige cursussen tot complete verzorgde duikvakantie's.

Experience does matter !

GRAHAM heeft jaren in de duikindustrie gewerkt en is een BSAC/CMAS 3* advanced instructeur, PADI master scuba diver en trainer en SAA instructeur, zowel Graham als Sonia hebben jaren BSAC en SAA duikclubs in Engeland gerund voordat zij 20 jaar geleden besloten om naar Tenerife te verhuizen, zij hebben op vele plaatsen in de wereld gedoken waardoor ze zeer veel ervaring opgedaan hebben en deze graag met u willen delen. Hun kantoor in Engeland wordt gerund door hun dochter Penny, die voor u de complete duikvakantie kan regelen inclusief vlucht en appartement en autohuur mocht u dit willen. Ze kan ook informatie geven over alle zaken wat betreft u duikvakantie op Tenerife en vele zaken meer. Haar tel/fax nr is 0044 01737 557515, er is een antwoordapparaat mocht zij op dat moment niet te bereiken zijn, in dat geval, laat u naam en nr achter en zal zij u zo snal mogelijk terug bellen, mocht u liever in het nederlands worden toegesproken bel dan mat Richard op Tenerife die voor Grahan en Sonia u in het nederlands kan antwoorden, zijn nr is 0034 695117142.


Bent u op zoek naar meer dan alleen maar een plaats om te duiken of te leren duiken??

Dan, zoek niet meer verder, en kom naar ons professioneel, vriendelijk, en persoonlijk gerund familie duikcentrum, om een cursus te volgen of gewoon mooie duiken met ons te maken. Duiken is al voor vele jaren onze passie en onze klanten komen daarom keer op keer terug om te genieten van de huiselijke familie sfeer waar we echte lol hebben onder elkaar. We zijn een klein bedrijf en dat is de manier hoe we ons bedrijf runnen, geen massa groepen, maar kleinere groepen waardoor we meer aandacht hebben voor de individuele duikers en hun familie hebben, waardoor we door de jaren heen vele vrienden hebben gemaakt die steeds weer terug komen, om met ons van het duiken te genieten, dit alles spreekt voor zich. Waarvoor u eenmaal zou moeten kiezen voor een duikvakantie naar Tenerife.

 

Duiken is niet alleen ons werk, het is onze manier van leven!
WIJ HOPEN SPOEDIG TE MOGEN VERWELKOMEN - SONIA AND GRAHAM

 

Send Animated Underwater E-cards from Joandjoe.com

2008 Island Divers All Rights Reserved
Website Design by IAS Solutions

 

   
   BSAC Premier Dive Centre Click the Facebook Icon to go to our page
Island Divers Tenerife Facebook Page